Jag vände mig till ett måleri

Jag vände mig till ett måleri

Jag hade ett målningsprojekt för en tid sedan och jag ville dela med mig av hur det gick. Allt började när vi flyttade in, huset hade inte varit bebott på ett bra tag och det fanns mycket smuts på väggarna som behövde tas bort. Så jag vände mig till måleri i Norrköping och de gjorde ett fantastiskt jobb! Jag berättade för dem om mitt målningsprojekt och de skickade ut ett team av målare direkt.

De lovade att de skulle göra sitt bästa för att bli klara före jul även om målning vanligtvis inte brukar vara en av deras prioriteringar runt december. Hela målningsprocessen var inte alls svår; det är faktiskt något som vilket måleri som helst i Sverige skulle kunna göra, nästan i alla fall, och till och med av många som inte är utbildade målare. Men ska man göra det själv bör man ju ha ett någorlunda praktiskt handlag och tid förstås. Det är därför en god idé att man tar hjälp av ett måleri. Efter att de hade målat vårt hem städade de upp efter sig. Det var en helt igenom tillfredsställande upplevelse eftersom jag inte behövde oroa mig för målningsprocessen eller städningen efteråt överhuvudtaget, jag sa bara till dem vad som behövde göras och de fick det att hända. Och det är inte något jag kan säga om någon annan målare i Sverige! Om du behöver hjälp med att måla ditt hus kan du försöka få hjälp av dem som jag vände mig till, detta kvalitativa måleri i Norrköping som inte var dyra att anlita. Julafton kom och vi satt samlade i vardagsrummet och såg på teve och hade ätit god julmat. Det var så vackert inne i huset och det var den finaste julklappen av alla att det var nymålat. Vi verkligen stortrivs i vårt hus!


Kommentarer är stängda.