Fasadtvätt på gång

Fasadtvätt på gång

Tjenare bloggen! Nu har jag precis kommit hem från jobbet och tänkte sätta mig vid köket för en bit mat innan nästa uppdrag drar igång. Det är mycket att göra nu när man är husägare istället för att bo i lägenhet, betydligt mer än vad jag hade tänkt på. Jag har lånat med mig en högtryckstvätt för att ge kåken en omgång fasadtvätt, så att huset håller sig vitt och fint under hela sommaren. Det är snart två veckor sedan som jag flyttade från Huddinge ner till Helsingborg och jag måste säga att jag trivs väldigt bra här nere i Skåne. Jag visste att det skulle bli svårt att lämna allting jag hade i Huddinge bakom mig och ensam flytta till Helsingborg, så jag var ganska förberedd. Det tuffaste var att lämna alla vänner och familjen, men jag fick ett jobberbjudande som verkligen inte gick att säga nej till. Under de senaste två veckorna så känns det som att jag har arbetat konstant, när jag inte har varit på jobbet så har det istället varit fullt upp med arbete här hemma. Det kommer dock endast vara så här under en kort period så det är inte hela världen, det känns bättre att få allting överstökat så fort det bara går så att ens vardag kan komma tillbaka. Jag har heller inte så mycket kvar att göra, alla flyttlådor är uppackade så det är lite fasadtvätt och sen fixa i ordning lite i trädgården som är kvar. Trädgården får dock vänta lite för först är det fasadtvätt som står på schemat, jag sparar det värsta arbetet till sist. Någon gång i veckan tänkte jag också upptäcka lite Helsingborg lite mer också och se vad staden har att erbjuda förutom vackert väder och havet nära till hands. Ta hand om er där ute!   


Kommentarer är stängda.