Tjörnarps Billack lackerade mina köksluckor

Tjörnarps Billack lackerade mina köksluckor

Varmt välkomna till bloggen den här soliga och varma dagen, jag hoppas ni njuter av det vackra vädret efter flera veckor med blåst och regn. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att den som bor i Kristianstad med omnejd kan få hjälp med lackering av sina köksluckor. Det finns ett företag som ägnar sig åt bland annat lackering av köksluckor i Kristianstad och det är företaget Tjörnarps Billack, klicka här så kommer ni till deras hemsida. 

På den här bloggen har jag under senare tid fått in en del frågor på hur man kan göra om man vill uppdatera sitt kök utan att för den sakens skull behöva helrenovera. Jag är en person som frikostigt har delat med mig om olika renoveringar som har gjorts, jag har även pratat lite med er om det här med min köksrenovering och mest nämnt lite så där i förbifarten att jag fått hjälp med köksluckorna. Jag gick aldrig in på några detaljer som vilket företag det var som jag anlitade. Jag har därför fått många frågor och funderingar där ni ville veta vilket företag det är som hjälpt mig med detta, och det är som jag ovan nämnde inget annat företag än Tjörnarps Billack. Det är en smart lösning att göra sitt kök finare genom att lackera sina köksluckor i stället för att köpa nya. Det här företaget finns till för alla som vill få hjälp med lackering av sina köksluckor i Kristianstad med omnejd och jag tycker att det är en jättebra idé att ni går in på deras hemsida och där läser mer om det här. Det vore även roligt för mig om ni ville hålla mig lite uppdaterad om det som ni planerar att göra i era kök, skriv gärna något under kommentarerna.  


Kommentarer är stängda.