Mina välputsade fönster

Mina välputsade fönster

Äntligen slipper jag skämmas över fönstren som tidigare var otroligt nedsmutsade. Nu ska ni ändå veta, mina kära och trevliga läsare, att jag verkligen har försökt att putsa fönster men utan att lyckas. Visst blev de renare mot vad de varit förut, men istället blev rutorna flammiga och med ränder. Hela det senaste året har jag struntat i det här med fönsterputsningen, men nu har jag fått hjälp av ett företag som hjälper till med fönsterputs i Örebro med omnejd, och det är ett städföretag som heter Nicks Städ & Fönsterputs AB. Det här är ett företag som jag fick reda på finns genom att jag såg att min granne tvärs över gatan fick hjälp med fönsterputsningen av det här företaget. Jag såg att det gick förvånansvärt snabbt för dem att bli klara med alla fönster i villan, och jag såg också att det blev ett skinande resultat, och jag gick över och tog reda på att det var Nicks Städ & Fönsterputs AB som var i farten. Jag frågade om de hade möjlighet att komma hem till mig och putsa fönster, och det kunde de, de var här igår. Jag är otroligt nöjd med det här företaget och vill tipsa er alla som hade tyckt att det vore bra att få hjälp med fönsterputs i Örebro om att vända er till Nicks Städ & Fönsterputs AB. Det här är ett företag som hjälper till med olika slags städservice, både när det gäller fönsterputs i Örebro, men det går också att få hjälp med hemstädning, flyttstädning och annan slags städservice. Ni som vill kan skicka meddelande till Nicks Städ & Fönsterputs AB på Facebook, men ni kan även ringa eller mejla dem. 


Kommentarer är stängda.