Finsnickare i Karlskrona

Finsnickare i Karlskrona

Hallå alla mina fina läsare och välkomna ska ni vara till ännu ett inlägg på bloggen! Jag hoppas att ni alla mår bra och har haft en bra dag så här långt. Det här med företag som kan hjälpa till inom finsnickeri av det ena eller det andra slaget är sådant som ni läsare haft frågor och funderingar på så jag kommer därför att skriva ett inlägg om detta på grund av att jag har haft att göra med riktigt duktiga finsnickare i Karlskrona. Behöver du hjälp inom det här vill jag tipsa om ett företag som du kan läsa mer om här, ett företag som heter Sweden Rustick. 

Det här är ett företag vars finsnickare i Karlskrona engagerar sig i sina kunder och är måna om att anpassa sig till kundernas olika förutsättningar, önskemål och behov för att ge dem resultaten de är ute efter. Företaget består av ett gäng trevliga och glada finsnickare i Karlskrona med omnejd som alla har arbetat inom branschen i flera år och därför har skaffat sig en kompetens inom fönsterrenovering, grindar, skyltar, båtar med mera. Jag har själv fått hjälp med att restaurera de gamla vackra fönstren i mitt torp som är 150 år gammalt, och tack vare detta så har husets själ bevarats. Det hade varit helgerån att byta ut dessa gamla fönster från en annan tidsepok. Nu har jag, eller snarare Sweden Rustick, bevarat en del av historien så det är jag dem evigt tacksamma för. Som sagt så tror jag det blir svårt att hitta något annat företag inom det här området så mitt tips till er som behöver en finsnickare i Karlskrona med omnejd är förstås givet, vänd er till Sweden Rustick! 


Kommentarer är stängda.