Behöver du slipa golvet?

Behöver du slipa golvet?

Det är verkligen roligt att skriva till er dag efter dag, och extra roligt är det när ni hör av er och ber att jag ska skriva om något speciellt! Min blogg handlar för det mesta om hus och hem och olika renoveringar som har genomförts, och i dagens inlägg kommer det att handla om det här med golvslipning, och om ett företag som vänder sig till alla som behöver hjälp med golvslipning på Kungsholmen med omnejd. För just det här med att komma i kontakt med något företag som ägnar sig åt golvslipning på Kungsholmen med omnejd är det flera av er som har efterlyst, och då jag verkligen vet någonting om saken eftersom jag anlitat ett företag inom det här området som heter Nacka Inredning och Golv AB, så är det dem jag hade tänkt mig att rekommendera till er i det här inlägget. 

Inte nog med att detta är ett riktigt kvalitativt företag när det kommer till golvslipning, medarbetarna är dessutom duktiga på parkettläggning och jag skulle säga att allt arbete präglas av kvalitet och noggrannhet. Med tanke på att företaget har funnits ända sedan 1996 och har hjälpt väldigt många personer genom tiderna med golv och golvslipning på Kungsholmen och i andra delar utav staden så tror jag att alla förstår att det är det företag man i första hand bör vända sig till när det handlar om det här. Även ni som har en skada på ett golv kan vända er till Nacka Inredning och Golv AB då det ofta går att laga golvet och det är ett billigare alternativ än att lägga ett helt nytt golv. Jag är så nöjd och belåten med mitt nya golv och det känns därför bra att få föra budskapet om detta företag vidare till er, alla mina kära läsare! 


Kommentarer är stängda.